Anvelope Fulda cu ecocontrol

Anvelope Fulda cu ecocontrolAnvelopele de vara Fulda sunt special create pentru a rula in cele mai variate conditii  meteo, fie ca vorbim aici de temperaturi foarte ridicate fie ca vorbim de ploi torentiale  . Desi in anumite regiuni pot fi utilizate pe intreg parcursul anului , anvelopele Fulda nu sunt recomandate  la temperaturi mai mici de 7ºCelsius ( la temperaturi scazute prezinta un nivel redus al aderentei ) sau in conditiile unui carosabil acoperit cu zapada sau gheata .

AnveloMag cel mai mare dealer online de anvelope vara din Romania va pune la dispozitie cele mai noi modele de pneuri Fulda la un pret imbatabil . Pentru achizitia a unui numar de 4 anvelope  AnveloMag va asigura transport gratuit oriunde in tara . Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati cu incredere site-ul nostru Anvelomag.ro .

Principalele beneficii oferite de utilizarea anvelopelor de vara marca Fulda sunt :

Aderenta si manevrabilitate la cel mai inalt nivel in conditiile meteo specifice anotimpului de vara .
Un nivel foarte redus de rezistenta la rulare .

Gama de anvelope de vara Fulda cuprinde urmatoarele modele :

EcoControl HP – armonia perfecta intre performanta la cel mai inalt nivel , randament kilometric si economie de carburanti . Pe langa toate acestea prezinta si o forta de franare deosebita atat la rularea pe carosabil uscat cat si la rularea pe o suprafata umeda . A fost supusa unora dintre cele mai importante  drive teste :

tabel
Carat Progresso este anvelopa ideala pentru echiparea autoturismului dumneavoastra pe timpul verii , o anvelopa ce combina cu succes performantele deosebite la rularea pe carosabil umed cu o reactie buna la acvaplanare si un zgomot redus la rulare. Este recomandata in special pentru autoturismele de performanta medie si inalta . A primit recomandari deosebite in urma a nici mai mult nici mai putin de 6 dintre cele mai apreciate drive teste :

tabel 2portControl – o anvelopa creata pentru autoturismele  sportive de inalta performanta . Reprezinta amestecul perfect intre o manevrabilitate fiabila , distante mai mici de franare in conditiile unui carosabil umed , economie de convustibil si emisii reduse de CO2. A primit calificativul “Recomandata “ in urma a trei dintre cele mai apreciate drive teste :

tabel 3EcoControl – specialistii Fulda au creat o anvelopa de vara durabila cu o eficienta fantastica a consumului de carburanti , randament kilometric performant si o forta de franare foarte puternica in conditiile rularii pe timp de ploaie . EcoControl a obtinut rezultate deosebite in urma tuturor drive testelor la care a fost supusa :

tabel 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.