iOS 6 & iPhone 5

iOS 6 & iPhone 5iOS 6 – cel mai performant sistem de operare de pana acum , centrul universului fiecarui iPhone , iPad si iPod touch .

Ce este iOS ? Este cel mai nou  sistem de operare mobil lansat pe piata . Nu numai ca este nou dar este considerat si cel mai avansat sistem de operare mobil creat pana in prezent . Prezinta o interfata foarte usor de utilizat si o multime de functii surprinzatoare , fiind utilizat atat de catre iPhone-uri cat si de iPad-uri si iPod-uri touch . Tehnologiile si functionalitatile acestui  sistem de operare sunt atat de avansate incat amplaseaza dispozitivele Apple ale momentului cu cativa ani in viitor .

Fiecare actualizare a sistemului de operare iOS este in totalitate gratuita , tot ce trebuie sa faceti este un simplu upgrade in mod wireless. Noua versiune iOS 6 este instalata direct pe iPhone 5 , considerat cel mai bun smartphone creat pana acum .

Si nu se putea ca cel mai bun model de iPhone sa nu faca parte din oferta Dwyn.ro , o companie ce activeaza cu succes pe piata online din Romania de peste 8 ani , perioada in care a reusit sa se faca remarcata prin seriozitate si profesionalism . Compania va pune la dispozitie cea mai buna oferta de telefoane ieftine din tara noastra . Pentru a intra in universul Dwyn.ro va invitam sa accesati site-ul Dwyn.ro .

iOS 6 poate fi caracterizat in numai patru cuvinte ‘’mai mult decat perfect ‘’. Aceasta noua versiune face ca lucrurile pe care le faci in fiecare zi sa fie atat de simple , atat de perfecte .

Aduce imbunatatiri extraordinare unor aplicatii precum : Harti , Facebook , Photo Streams Partajate , Passbook , FaceTime , Telefon , Mail , Safari si Accesibilitate .

In acest articol mi-am propus sa va vorbesc despre imbunatatirile aduse aplicatiilor ‘’Harti’’ , ‘’Facebook ‘’ si ‘’Safari’’.
Aplicatia ‘’Harti ‘’ vine in intampinarea dumneavoastra cu o grafica incredibila , foarte detaliata chiar si in momentul in care doriti sa va apropiati la maxim de o locatie  . Va ofera pana si posibilitatea de a survola un oras si de a vizualiza panorama la o calitate nemaivazuta de inalta rezolutie , gratie funtiei Flyover. O alta noutate este navigarea pas cu pas care , gratie indicatiilor vocale si vizuale precum si a informatiilor oferite in timp real va conduc in siguranta catre destinatia aleasa de dumneavoastra .

De acum ‘’Facebook ‘’ va fi integrat total in sistemul de operare , o noutate care va va cuceri instantaneu . Niciodata nu a fost mai usor sa interactionezi cu persoanele dragi prin intermediul celei mai mari retele sociale de pe mapamond . Iti ofera posibilitatea de a publica locatia in care te afli direct din aplicatia ‘’Harti’’. Toate evenimentele importante de pe Facebook sunt acum incorporate in aplicatia ‘’Calendar’’iar contactele din lista de prieteni sunt integrate la sectiunea ‘’Contacte’’, astfel puteti fi in contact cu toate noutatile nemaiexistand riscul sa pierdeti evenimentele importante din viata prietenilor dumneavoastra .

Cu noul sistem de operare iOS 6 navigatul pe internet a devenit mai simplu ca niciodata . Noua aplicatie ‘’Safari’’ salveaza de acum atat link-urile cat si paginile web in ‘’Lista de lecturi offline‘’ a noului dumneavoastra iPhone 5 . Ce inseamna asta ? Inseamna ca , chiar daca nu o sa fiti conectati la internet o sa va puteti continua lecturile . Modul landscape full-screen  asigura navigarea full-screen printr-o singura atingere iar gratie funtiei iCloud Tabs aveti posibilitatea de a continua navigarea de acolo de unde a-ti abandonato .

iPhone 5 alaturi de iSO 6 , cel mai bun smartphone din istorie si cel mai performant sistem de operare , reprezinta combinatia perfecta intre stil , functionalitate si inteligenta .

Be Sociable, Share!

No comments yet, be the first.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.