Posts Tagged ‘Salvaspei’

DKR Construct - companie ce realizeaza constructii civile Cluj si nu numaiRealizarea unor constructii civile Cluj sau din orice alta zona a tarii nu este usoara, motiv pentru care exista numeroase criterii de care trebuie sa tineti cont. Unul dintre acestea consta in alegerea unei firme de constructii potrivite, care sa va ajute sa realizati constructii civile Cluj exact asa cum va doriti.

Pentru aceasta site-ul http://dkrconstruct.ro/servicii/ va vine in ajutor, prin prezentarea serviciilor pe care firma de constructii DKR Construct le ofera, aceasta fiind o firma cu capital romanesc, infiintata in anul 2008.

Alaturi de constructii civile Cluj, DKR Construct ofera servicii de constructii industriale, retele de apa-canal, constructii agrozootehnice, statii de epurare, reabilitari, renovari, reparatii si intrenirea unor constructii civile Cluj si industriale, instalatii termice sau sanitare, constructii de locuinte pasive, amenajari interioare, lucrari ingineresti sau constructii blocuri de locuinte. Read on »