Campionii la Moto Cross cu biciclete BMX

Campionii la Moto Cross cu biciclete BMXBMX (acronimul pentru: “biciclete Moto Cross”) este o forma de acrobatie cu bicicleta si a luat nastere la inceputul anilor ’70 in California, SUA, cand tinerii au incercat sa imite campionii motocross cu bicicleta BMX .

In anii 1980 s-a raspandit varianta cunoscuta sub numele de “rasa” sau curse de circuit pe teren, foarte asemanatoare cu acele curse facute cu motocicletele. Mai tarziu, in mijlocul anilor ’80, cu primele biciclete BMX tinerii au inceaput sa faca trucuri in parcuri de patine si chiar pe strazi.

Mai precis, in 1977, Asociatia de biciclete Americane (ABA) a fost organizata ca un organism national de crestere a sportului, care a fost introdus in Europa in 1978. In aprilie 1981, ea a fondat Federatia Internationala BMX si primul campionat mondial de ciclism a avut loc in 1982. Incepand cu ianuarie 1993 BMX a fost integrat in Uniunea Cyclista Internationala, care este acum cunoscut sub numele de UCI.

Desi este cunoscut in alte tari, in Spania, ciclistii piloti BMX sunt numiti “Riders” (de la cuvantul englezesc “plimbare” sau chiar “Bikers” (de asemenea, de la cuvantul englezesc “bicicleta”).

Bicicletele BMX, sunt mici (rotile au un diametru de 20 de inch), pentru a obtine administrare peste ele. Picturile sunt de obicei facute in functie de context, in 6061 sau 7005, fibra de carbon, chromoly si 4130 (crom si molibden), cu adaugarea unor Platinum OX, cutii de aluminiu sunt, de obicei, pentru piesele de “rasa”, precum si de carbon, dar acestea sunt de fapt utilizate pentru modul de ciclism, si imagini de OX (oxaliplatin) si chromoly sunt utilizate pentru modul de BMX, acestea au de multe ori diferite masuri de confort, deoarece “Rider” in randurile lor, cea mai lunga de rampa si Dirt Jump (20.8-21-21.5 inchi) si scurt (20.75 , 20,5 inci) pentru categoria “Street” (strada) se schimba marimea antenei in functie de modul cresterilor bruste, Flatland si strada in mod normal mici, cu rate variind de 23 – 48 dinti la domiciliu, in principal, de luminozitate si confort, astfel incat sa puteti elibera unele greutati pe bicicleta si confortul bicicletelor este mult mai bun in trucuri de manevra si placi mari (35, 40 dinti) au fost utilizate pe teren si cursa pentru dezvoltarea vitezei s-a derulat mai bine datorita cresterii dimensiunii vasului, dar acestea sunt depasite deoarece exista evolutii cu farfurii mai mici care furnizeaza acelasi rezultat.

Bicicletele BMX, de strada: pentru acest stil de ciclism se cauta mici obstacole naturale de pe strada, adica o parte din teren urban. Astfel de bariere pot fi o banca din parc, un perete, etc.

In acest mod se fac de obicei trucuri pista, care implica glisante cu cuie sau combinate cu alte parti ale biciclete: dublu (cu doua cuie, stanga sau dreapta), slabiti sau Smith (care combina un tub inapoi la roata din fata, sau invers) si stramb (de exemplu, fata stanga cuier cuier la dreapta spate, sau, alternativ, placa cuier spate).

Biciclete Street BMX sunt de obicei mai rezistente decat bicicletele de parc, nu purta de obicei, rotor, in loc sa efectueze un cablu liniar care permite maxim cateva ture, la trucuri, cum ar fi barspin sau x-up. Chiar si pilotii experimentati pot efectua trucuri cum ar fi: tailwhip plat cu nici o rampa.

Este foarte comun pentru operare (ridicare echilibru roata din fata, fara pedalare) si Manual nas (spre deosebire de manual), si trucuri, cum ar fi footjump sau tailtap (condus la fata sau roata din spate pe ceva mare). Doriti senzati tari si nu aveti o bicicleta asemanatoare atunci nu ezitati sa vizitati www.sportaddict.ro pentru cele mai noi bicicleta si super ofertele lor in acest sezon de vara .


Alte stiri actuale :

1. Gojdisti curiosi si energici de Ziua Bicicletei
2. Unda verde la biciclete
3. 150 de biciclete, trase pe dreapta de autorit??i
4. În România pistele pentru biciclete sunt mai mult pe hârtie
5. Concurs de biciclete f?cut de poli?i?ti în ?colile din Sibiu

Be Sociable, Share!

No comments yet, be the first.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.