20

Jul 14

Ce e de facut cand masina de spalat rufe s-a stricat?

Ce e de facut cand masina de spalat rufe s-a stricat?Trebuie sa te duci la un eveniment important, insa ai uitat sa iti speli rochia aceea neagra care iti vine atat de bine? Nu trebuie sa iti schimbi planurile, doar un program scurt de spalare si a doua zi poti purta rochia. Dar ce te faci cand exact atunci masina de spalat s-a stricat?

Rememorezi daca cunosti pe cineva care te-ar putea ajuta in aceasta problema sau cauti pe internet reparatii masini de spalat. Daca nu vrei sa ai parte de incercari neplacute, te sfatuim sa mergi pe incredere.

Specialistii de la www.washservice.ro vor raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra, iar statutul de profesionisti in domeniu va garantam ca va fi recunoscut prin rezultatele obtinute si nu prin supraincarcarea costurilor de reparatii asa cum este practica.

Daca aveti curiozitatea sa vizitati site-ul oficial al firmei veti descoperi ca cei de la www.washservice.ro propun si o serie de sfaturi utile si practici pentru a preveni stricarea masinii de spalat, pentru a prelungi durata de viata a acesteia, dar si cum puteti sa rezolvati singuri problemele pe care le intampinati la masina dumneavoastra de spalat in cazul reparatiilor minore.

In medie, durata de viata a unei masini de spalat este de 9 ani. Washservice te ajuta sa o intretii. Dragostea pentru munca depusa, si nu interesul pentru bani, ii determina sa furnizeze chiar si acele mici “secrete” profesionale care va pot scuti de costuri suplimentare.

Masinile de spalat au nevoie cel putin o data, in ciclul lor de existenta, de o vizita la reparatii masini de spalat. Aceasta chiar daca face parte dintr-o categorie modesta dar care se pliaza nevoilor dumneavoastra sau daca a fost cu adevarat o investitie pentru a limita apelarea la serviciile profesionale de curatat.

Stricarea masinii de spalat nu trebuie sa fie un motiv pentru schimbarea acesteia cu una noua, daca dumneavoastra nu doriti. Majoritatea romanilor inlocuiesc masina de spalat doar atunci cand se strica. Statisticile arata ca romanii au ca prioritati in alegerea unei noi masini de spalat consumul redus de apa si de curent in proportie de 24%, dar si functiile avansate de spalare si uscare, care le-ar usura munca (33%).

Numai defectarea masinii de spalat vechi i-ar determina pe 33% dintre ei sa achizitioneze o noua masina, de ultima generatie, cu optiuni moderne si eficienta energetica.

Femeile stiu ca masina de spalat este o adevarata “prietena” care le usureaza munca, in timp ce barbatilor le place sa poarte haine curate, frumos calcate si sa primeasca aprecieri. Va spunem doamnelor ca aceste complimente indirect vi se adreseaza.

Fie ca ati trait o perioada fara masina de spalat si ati avut rani cauzate de detergentul manual (care de regula este mai delicat) si de cantitatea mare de haine (pentru ca trebuia sa spalati pentru intreaga familie), fie ca aveti haine care necesita spalare manuala, cu toate cred ca recunoasteti meritele unei masini de spalat rufe.

Si pentru ca problemele sunt imprevizibile, in momentele in care aveti nevoie de servicii de reparatii masini de spalat nu ezitati sa ii contactati pe cei care stiu totul despre masinile de spalat. “Urgentele dumneavoastra sunt prioritatile noastre!” – Washservice .

Alte stiri actuale :

1. Persil Expert Gel – curatenie perfecta, acum si cu prospetime irezistibila de lavanda
2. Mâine, ultima zi în care puteti scapa de deseurile electronice în Iasi
3. Spalatul rufelor poate fi sexy! O dovedeste sotia unui actor
4. “A baut“ o piscina de apa. Consum record: 225 metri cubi intr-o luna
5. Cele mai importante 5 sfaturi finaciare de la bunici

Be Sociable, Share!

No comments yet, be the first.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.