26

Jun 14

Un nou SUV de la Volvo ? Pe cand sa ne asteptam la o astfel de lansare ?

Un nou SUV de la Volvo ? Pe cand sa ne asteptam la o astfel de lansare ?Volvo XC Coupe este pregatit sa faca cunostinta cu publicul in cadrul editiei din 2014 a Salonului Auto de la Detroit . Inainte de va oferi mai multe informatii despre acest model vreau sa va fac cunostinta cu Anvelomag.ro , cel mai apreciat magazin online din Romania specializat in comercializarea anvelopelor .

Acest magazin va pune la dispozitie anvelope vara , anvelope de iarna si anvelope all season de foarte buna calitate la un pret imbatabil , transport gratuit pentru fiecare 4 anvelope achizitionate si multe alte surprize .

Mai multe informatii puteti afla numai daca accesati  http://www.anvelomag.ro/anvelope-de-vara.html .

Primele imagini oficiale cu noul prototip Volvo au fost facute deja publice la sfarsitul anului 2013 , mai exact la inceputul lunii decembrie  . XC Coupe este numele  acestui prototip ce va sta la baza noii generatii Volvo XC90 , care urmeaza sa apara in toamna acestui an . XC90 , numit de catre specialisti drept ‘’ SUV-ul suprem al marcii scandinave ‘’ , este asteptat cu mare nerabdare nu numai de catre fanii brand-ului ci si de industria auto mondiala .

Constructorul sa intrecut pe sine cu acest model , despre care se preconizeaza ca va fii printre cele mai bune masini ce urmeaza sa fie lansate in anul 2014 . Deasemenea , este un fel de ‘’ pariu’’ pe care compania suedeza la facut in momentul despartirii de Ford . XC Coupe , dupa cum ii spune si numele , este un SUV Coupe care a fost in asa maniera gandit incat sa dea publicului o imagine destul de clara a viitorului Volvo XC90 .

Design-ul noul SUV de clasa mare propus de compania suedeza o sa poarte semnatura lui   Thomas Ingenlath , un designer care a fost numit recent in functia de sef de creatie al companiei . Acesta declara intr-un interviu recent faptul ca viitorul model XC90 o sa urmeze linia familiara cu care Volvo ne-a obisnuit pana acum . Desigur , o sa vedem si foarte multe elemente noi .

Spatele musculos al noului concept XC Coupe pastreaza liniile clasice ale vechiului model SUV Volvo , insa acestea sunt  reintepretate  intr-o maniera moderna care se potriveste de minune cu directia  in care se indreapta compania .

Odata cu XC90 , Volvo ofera clientiilor sisteme functionale si tehnilogice in premiera mondiala , unice in industria auto . Astfel ca modernizarea nu este numai de ordin estetic . Noul sistem autonom de directie ii va permite soferului un control mai bun al autoturismului , atat pe autostrada cat si la semafoare . Acest nou sistem este capabil sa se ghideze in mod automat in spatiu gratie unei adevarate armate de senzori si camere care vizualizeaza tot ceea ce se intampla in jurul autoturismului .

In plus , noul XC90 va dispune si de un sistem de detectie a pietonilor cu franare automata care functioneaza atat pe timp de zi cat si pe timp
de noapte . Deasemenea , noul model va fi echipat cu un pachet numit Road Edge and Barrier Detection with Steer Assist ( REBDSA) cu ajutorul caruia automobilul detecteaza ,  prin intermediul camerelor , daca traiectoria este eronata si actioneaza in mod discret volanul pentru a mentine directia  corecta pe banda de rulare.

Si la capitolul motorizare XC90 impresioneaza cu o noua generatie de motoare produse chiar de marca suedeza . Aceste propulsoare sunt prima serie  100% conceputa de Volvo de la momentul preluarii companiei de chinezii de la Geely .

Versiunile pe benzina , numite Drive-E , T5 si T6 de 2.0 litri , dezvolta 245 respectiv 306 CP . Versiunea diesel , D4 , este capabila sa dezvolte 181 CP . Mai multe informatii o sa avem dupa prezentarea oficiala .

Alte stiri actuale :

1. Piata de masini, promenada de duminica
2. Ghid oferte masini 4×4 noi din România
3. TOP 10: cele mai ieftine ma?ini 4×4 la început de 2014
4. Autoturismele made in România în topul celor mai vândute 125 de masini din Europa
5. Judetul în care s-au vândut în ianuarie doar patru masini noi: doua Dacii, un Seat si un Volkswagen

Be Sociable, Share!

No comments yet, be the first.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.