16

Jun 14

DKR Construct – companie ce realizeaza constructii civile Cluj si nu numai

DKR Construct - companie ce realizeaza constructii civile Cluj si nu numaiRealizarea unor constructii civile Cluj sau din orice alta zona a tarii nu este usoara, motiv pentru care exista numeroase criterii de care trebuie sa tineti cont. Unul dintre acestea consta in alegerea unei firme de constructii potrivite, care sa va ajute sa realizati constructii civile Cluj exact asa cum va doriti.

Pentru aceasta site-ul http://dkrconstruct.ro/servicii/ va vine in ajutor, prin prezentarea serviciilor pe care firma de constructii DKR Construct le ofera, aceasta fiind o firma cu capital romanesc, infiintata in anul 2008.

Alaturi de constructii civile Cluj, DKR Construct ofera servicii de constructii industriale, retele de apa-canal, constructii agrozootehnice, statii de epurare, reabilitari, renovari, reparatii si intrenirea unor constructii civile Cluj si industriale, instalatii termice sau sanitare, constructii de locuinte pasive, amenajari interioare, lucrari ingineresti sau constructii blocuri de locuinte.

Se spune ca o modalitate prin care puteti cunoaste calitatea serviciilor pe care le poate oferi o firma de constructii consta in analizarea altor lucrari efectuate de firma respectiva. Pe site-ul http://dkrconstruct.ro/servicii/ veti vedea in sectiunea Lucrari de referinta, o parte a lucrarilor realizate de compania DKR Construct, pentru fiecare lucrare in parte fiind oferite detalii despre specificul lucrarii si imagini.

DKR Construct este o companie din Cluj ce activeaza in domeniul constructiilor, cu ajutorul careia puteti efectua lucrari de  realizare a unor constructii civile Cluj, care sa raspunda cerintelor dumneavoastra. Printre lucrarile efectuate de aceasta companie se afla Centrul de salvamont
Cheile Turzii, realizat in rezervatia naturala Cheile Turzii. Acesta consta in realizarea unor structuri din lemn pe fundatie de beton, pentru a servi ca punct de lucru salvamontistilor de la Salvaspei Cluj Napoca.

Alaturi de aceasta lucrare, DKR Construct a realizat numeroase alte lucrari, precum Sala Multifunctionala Iara din comuna Iara, pe o structura din cadre de beton armat cu mansarda din lemn, pe o suprafata de 2400 mp. De asemenea, alaturi de constructii civile Cluj, DKR Construct realizeaza hale industriale, ce sunt importante pentru orice companie, cat si blocuri de locuinte, precum este cel din localitatea Turda.

De asemenea, aceasta companie a realizat lucrari de apa si de canalizare, precum este reteaua de 12.5 km de apa inclusiv bransamente si 8.2 km de retea canalizare cu diametrul de 250 mm, statii de pompare a apei uzate, montarea rezervoarelor de 50 mc si statii de pompare a apei curate. Toate aceste lucrari de referinta vorbesc despre calitatea serviciilor pe care aceasta firma de constructii civile Cluj si nu numai le ofera.

In sectiunea Cere oferta a site-ul http://dkrconstruct.ro/servicii/ aveti posibilitatea de a solicita o oferta specifica, fiind indicat sa oferiti cat mai multe date cu privire la lucrarile pe care doriti sa le efectuati, pentru a putea primi o oferta corespunzatoare lucrarii.

De asemenea, puteti incarca in formularul oferit proiectul tehnic si listele de cantitati, alaturi de orice alt fisier de care dispuneti si care este important in realizarea lucrarilor dorite, pentru a putea beneficia de o analiza corecta din partea companiei. Astfel, DKR Construct va vine in ajutor cu informatii cat mai utile pentru a realiza constructiile la care visati.

Alte stiri actuale :

1. În judet sunt disponibile 143 de locuri de munca pentru cei studii medii
2. Pentru cei care isi cauta un loc de munca
3. 13.062 locuri de munca vacante, vineri, la nivel national
4. Constructii celebre si misterele lor. Turistii care le-au vizitat nu vor uita niciodata ciudateniile vazute
5. Rationamentul profesional si «Impozitul pe constructii incepand cu 2014»
6. Casa Nebuna din Vietnam – una dintre cele mai BIZARE constructii din întreaga lume

Be Sociable, Share!

2 Comments

  1. andrei says:

    Foarte interesant. Merita citit!

  2. horea says:

    buna treaba! Frumos articol. Bine scris.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.