15

Jun 14

Care sunt lucrurile absolut indispensabile meseriei de parinte?

Care sunt lucrurile absolut indispensabile meseriei de parinte?Copiii reprezinta implinirea noastra sufleteasca, nu-i asa? In ei ne punem sperantele si dorintele de implinire a tot ceea noi poate ca nu am reusit sa facem. Pentru a le pune la dispozitie orice au nevoie, cheltuielile sunt insa destul de mari.

Poate ne si sperie putin toate costurile, incepand de la simplele si banalele analize, trecand etapizat prin hainute destinate fiecarei perioade de viata, mergand mai departe prin achizitia de carucioare copii sau leagane, ajungand pana la uniforme, caiete, carti, excursii si multe alte lucruri de acest gen.

Totusi, atunci cand esti la inceput de drum si vrei sa excelezi in meseria de parinte, trebuie sa cunosti din timp anumite aspecte, foarte importante, pentru achizita carora nu vei mai avea timp ulterior nasterii bebelusului.

Ce iti este necesar atunci cand devii parinte? Inutil de spus este faptul ca iti trebuie multa rabdare. Apoi in mod clar iti trebuie cateva economii, pe care sa le “investesti” in confortul copilului tau. Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le achizitionezi inainte de venirea pe lume a belusului este caruciorul in care acesta va fi transportat. Daca in prima faza micutul va fi purtat mai mult in brate, ulterior, odata cu luarea in greutate, acesta va necesita (intr-o nota amuzanta fie spus) un mijloc de transport.

Piata este mai mult decat saturata in ultima perioada de oferte de carucioare copii, iar dintre magazinele de profil, putem spune ca pe site-ul www.allkids.ro/carucioare-copii am putut regasi cele mai bune oferte la astfel de produse. Pe langa obisnuitele carucioare, tot aici am putut gasi si alte obiecte destinate ingrijirii micutilor, precum leaganele sau scaunele atasabile pentru masina.

In acelasi ton, un lucru absolut indispensabil in primele luni de viata ale micutului il constituie masuta pentru infasat si pentru schimbarea scutecului. De ce ne-ar trebui o masa de infasat? Pentru ca este foarte important spatiul cu care bebelusul si implicit pielea acestuia, intra in contact. Scutecul unui nou-nascut trebuie schimbat la fiecare 3- 3,5 ore, iar acest lucru trebuie sa se petreaca in cele mai igienice conditii, avand la indemana toate produsele destinate curatarii si dezinfectarii pielii micutului.

Aceasta masa permite depozitarea articolelor necesare intr-un singur loc, astfel incat sa nu fim nevoiti sa le cautam in permanenta. Masa de infasat este utila atat pentru bebelus (oferindu-i o pozitie confortabila ), cat si mamei care nu este nevoita sa se aplece de foarte multe ori, sau sa lase micutul nesupravegheat in cautarea celor necesare pentru ingrijirea acestuia.

Un leagan se poate dovedi a fi extrem de util, la fel ca si in cazul balansoarelor. Copilul isi poate petrece destul de mult timp in aceste spatii, mai ales datorita miscarilor pe care acest obiecte le executa. Copilul va percepe miscarile ca fiind aproximativ asemanatoare cu cele ale bratelor mamei, ceea ce ii va permite sa adoarma destul de repede sau sa stea linistit pentru perioade destul de lungi de timp, caz in care mamele pot intreprinde si alte activitati domestice, pentru care in mod uzual, nu mai gasesc timp.

Leaganele si balansoarele sunt dotate cu centuri de siguranta astfel incat nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Copilul va sta intr-un spatiu confortabil, linistit, atras de jucarii, de muzica, de vibratiile si de miscarile executate de catre aceste produse.

De cand ii plimbam in carucioare copii si pana la maturitatea lor, cu totii ne privim copii ca pe suflete pure si inocente si ne dedicam intrutotul cresterii si educarii lor. De aceea, cautam sa le oferim tot ceea ce ne sta noua in putere. Mergand pe exact acelasi principiu, Allkids.ro ofera tot ce este mai bun in domeniul cresterii si dezvoltarii copiilor nostri. Ofera distractie, dar mai ales siguranta, iar toate acestea la preturi ce nu suporta nicio concurenta.

Alte stiri actuale :

1. Trauma unei generatii
2. 5 modalitati de a ajuta parintii de copii mici
3. Parintii îi strica pe copii cu prea multe jucarii
4. Salvati Copiii Timis inaugureaza un nou centru pentru cei 4.778 de copii cu parintii plecati în strainatate
5. Parinti de vedete care nu au fost de acord cu iubirile copiilor. Vezi cine nu a crezut in povesti de dragoste!

Be Sociable, Share!

No comments yet, be the first.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.